Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Maestro Forbrugsforeningen

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

 

Godborgs Garn
Sortsøvej 42

4850 Stubbekøbing
info@godborgsgarn.dk
Tlf.: 42641766

CVR-nr.: 42534765 

 

Betaling

 

Vi tager imod følgende:

 

Dankort

Visakort

Mastercard

MobilePay

 

Vi tager ikke kortgebyrer.

 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.  
 

 

Fortrydelsesret

 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal sende en mail til info@godborgsgarn indeholdende kopi af faktura og angivelse af, hvilke varer du ønsker at returnere.

 

Bemærk, at du IKKE får evt. fragtomkostninger refunderet, hvis du har betalt for at få pakken tilsendt.


Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Gør du det, så fratrækker vi både den fragt vi evt. har betalt for at sende pakken til dig, og den fragt vi betaler for at få den sendt retur. Det er pt. 2 x kr. 65,-. Derudover fratrækker vi et håndteringsgebyr på kr. 100,-.

 

Varen skal være ubrugt, i salgsbar stand, og i original emballage, hvis du modtog varen sådan. Hvis det er garn du ønsker at returnere, så skal garnet være i salgsbar stand med intakt bandarole, og må ikke lugte af røg eller andet unaturligt for garn. Der må selvfølgelig heller ikke være hverken hunde - eller kattehår, eller andet snavs på varen. Opfylder varen ikke ovenstående, så kan vi desværre ikke sælge varen igen, og derfor kan vi heller ikke refundere dit køb.

 

 

Returnering


Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Varens stand, når du sender den retur


Varen skal være i salgsbar stand. Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du ikke returnere varen.

 
Tilbagebetaling af købsbeløbet


Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet ved modtagelse, det kan være pga. forkert emballage eller varen har været åbnet eller brugt, kan vi ikke refundere beløbet. Vi kan i så fald lave aftale om, at vi sender varen retur til dig igen ufranko. 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget varen retur, hvis den kommer retur fordi du har benyttet dig af fortrydelsesretten.

Har du IKKE hentet pakken i pakkeshoppen, og den derfor er sendt retur til os, får du IKKE refunderet evt. fragtomkostninger og gebyr, som nævnt under punktet "Fortrydelsesret". Overstiger ekspeditionsgebyret + returfragten det totale beløb du har betalt for varen, får du naturligvis ikke noget refunderet, men vi opkræver ej heller differencen.


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
 

Varen sendes til:

 

Godborgs Garn

Sortsøvej 42

4850 Stubbekøbing
 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Du kan også fortryde købet ved at give os besked inden, og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

 

Reklamationsret

 

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.


Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

 

Varen sendes til:

 

Godborgs Garn

Sortsøvej 42

4850 Stubbekøbing

 
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.


Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af årsagen til returneringen.  

 

Persondatapolitik

 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
 

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

 
Personoplysningerne registreres hos Godborgs Garn og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.  


Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.  


Den dataansvarlige på www.godborgsgarn.dk er Bettina Godborg.  


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.


Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.

 

Du kan skrive til os på: info@godborgsgarn.dk

 

Klageadgang

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Bettina Godborg på tlf. 42641766 eller på mail info@godborgsgarn.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01-09-2021


Sitemap