Dankort + VISA/Dankort VISA Electron Mastercard VISA MobilePay Maestro Forbrugsforeningen

Velkommen til Godborgs Garn

Vores fokus er bæredygtighed, ligefra produktion til indpakning, og derfor forhandler vi primært GOTS certificeret, økologisk og bæredygtigt garn. Derudover har vi Fair Trade produkter + div. tilbehør. Vi støtter brugen af miljøvenlig pakning, og bruger kun FSC certificerede poser i butikken, og til forsendelse.

 

Vi bor på et nedlagt landbrug samme med en flok får, høns, ænder og gæs, og derfor går vi meget op i dyrevelfærd og respekt for råvarer. Det afspejler vores vareudvalg også. Vi skal behandle vores dyr, natur og miljø ordentligt, og lige så vigtigt, de mennesker der bearbejder og forædler de produkter vi forhandler.

 

Vi har indrettet butikken i det gammle værksted her på gården, med hyggehjørne, hvor der er mulighed for at sidde og strikke, se på opskrifter eller bare summe over, hvilke garn og farver man måske skal have med hjem ;-).

 

Vi går meget op i, at man skal føle sig velkommen og derfor er butikken hyggelig og rustik. Så kig forbi hvis du mangler garn eller tilbehør, også hvis du er nybegynder eller blot nysgerrig :-).

 

Åbningstider: Butikken har åbent torsdag + fredag kl. 14 - 17, lørdag kl. 10 - 14, og første søndag i måneden kl. 10 - 14. Og, så er der Strikke Café fra kl. 14 - 17 den første lørdag i måneden :-)


Adressen er Sortsøvej 42, 4850 Stubbekøbing.

 

  Mange hilsner fra Bettina & Patrick

 

 

Sitemap